Data en leiderschap in de Formule 1
Event
Peter van Herk

Data en leiderschap in de Formule 1


Wat is het geheim van het fenomeen Max Verstappen? Hoe bouw je een team? Hoe maximaliseert de autosport het belang van data?

Het zijn maar een paar fascinerende vragen waar Giedo van der Garde en Mark Koense je in mee nemen tijdens het CFO event 2023. Een bijzondere dag over welke lessen we allemaal kunnen leren van de Formule 1.

Teams verzamelen vandaag de dag tijdens trainingen, kwalificaties en de races enorme hoeveelheden data. Een Formule 1-auto bijvoorbeeld telt ruim 100 sensoren die continu telematische data doorsturen. Al deze data zijn cruciaal om topprestaties te leveren. Laat je inspireren door de snelste sport van de wereld.

Na afloop kruip je zelf achter het stuur om jezelf te meten met Max Verstappen in een racesimulator en onder het genot van een hapje en een drankje is er de mogelijkheid om na te praten.

De aanwezigen bestaan niet alleen uit CFO's of andere directieleden, maar ook uit Young Financials! Ga in gesprek met de toekomstige generatie financials en wissel met elkaar van gedachten. Een verrijking van het evenement op 13 juni 2023!


Klik hier om je aan te melden! (invulveld hieronder negeren aub)

Aanmelden
Nadat jij je hebt aangemeld, ontvang je nadere informatie via de e-mail.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.