Internationale reis naar Sevilla: "Ontgroeven: Hoe ga je om met onvoorspelbaarheid"?
Event
Frans de Vos

Internationale reis naar Sevilla: "Ontgroeven: Hoe ga je om met onvoorspelbaarheid"?

Een meerdaagse training over de kracht van onafhankelijk denken.

Gelikte methoden, technieken en stappenplannen werken niet in tijden van wanorde en onvoorspelbaarheid. Tijd om te leren “Ontgroeven”!

De plaat is al te lang blijven hangen. Ontgroeven gaat over de moed die nodig is om los te komen van vaste manieren om zo dit nieuwe tijdperk te lijf te gaan.

Deze training is bedoeld voor mensen die creatieve risico's durven nemen en hun verbeeldingskracht willen gebruiken. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie toevallige gebeurtenissen niet alleen overleeft maar zelfs benut? Ben je nieuwsgierig en houd je van uitdaging? Dan is deze interactieve meerdaagse echt iets voor jou!

Van 22 tot 26 juni gaan we op reis naar Sevilla voor de training Ontgroeven: hoe ga je om met onvoorspelbaarheid. Aanmelden kan via het aanmeld formulier hierbeneden of via de link hieronder:

https://www.meerdaagse2022.nl/

De Trainers:

Het Programma:

Dag 1:

Ochtend - Een rondleiding door Extremistan

Bewust en onbewust zorgen groeven ervoor dat levendigheid en vitaliteit uit organisaties worden gehaald. Wat te denken van de efficiencygroef, de maakbaarheids groef en de control groef?  We leven in Extremistan, een wereld waarin bestaande modellen en theorieën niet langer werken. We bespreken op interactieve wijze wat te doen als voorspelbaarheid ontbreekt. Hiermee krijgen we de ‘sleutels’ in handen om klaar te zijn voor élke toekomst. We zullen ook kijken vanuit andere perspectieven dan we gewend zijn. Wat kunnen we leren van bijvoorbeeld de biologie en de filosofie als het gaat om ontgroeven?

Middag - Ontdek Sevilla!

Een vleugje cultuur, architectuur, historie van Sevilla en natuurlijk de flamenco geserveerd op TPF-iaanse wijze.

Dag 2:

Ochtend - Een persoonlijk aanvalsplan

We mobiliseren onze creativiteit en verbeeldingskracht. We verkennen een reeks van ontgroevende ideeën. Wat zou er gebeuren wanneer we radicaal stoppen met bijvoorbeeld sollicitatieprocedures, medewerkerstevredenheids-onderzoeken of kwaliteitszorgprocedures? En welke -meer eigentijdse- alternatieven zijn denkbaar als alles zou kunnen en mogen?

Middag - Is budgetteren fake news?

We bespreken de relatie tussen ontgroeven en accounting en control In het door ons ter plekke opgezette ‘ontgroeven laboratorium’ gaan we onderzoeken wat er gebeurt als we gaan ontgroeven in het domein van budgetteren, kosten verdelen, business case en waarde creatie. Case studies zijn leidend in het onderzoek. Deelnemers kunnen hun groeven inbrengen voor onderzoek in het ‘laboratorium’!

Dag 3:

Ochtend - In dialoog met een gastspreker

Een gastspreker gaat ons bijpraten over de impact van distributieketen crisis op zijn bedrijf  en welke hieruit voortvloeiende kansen zijn benut.

Middag - No guts no glory!

Tijd voor samenvatting en reflectie. We gaan de theorie achter ontgroeven toepassen en vertalen in een ‘persoonlijk actieplan’ om, bij terugkomst ‘op de zaak’, mee aan de slag te gaan. Uitgangspunt daarbij is dat effectieve organisaties effectieve professionals vragen. Ontgroeven is relevanter dan ooit in deze turbulente tijd.

Algemene informatie:

Heen: Amsterdam - Sevilla  woensdag 22 juni 17:20 - 20:15

Terug: Sevilla - Amsterdam zondag 26 juni 12:50 - 15:40

Hotel & Transfer: korte transfer naar en van het 4-sterrenhotel.

De CO2 uitstoot zal door The Perfect Fit worden gecompenseerd.

PE uren: Deze training is goed voor 20 PE uren.

Kosten en aanmelden:

De investering voor deze meerdaagse bedraagt EUR 2.995 excl. BTW.

Dit bedrag is incl. vlucht- en verblijfskosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hidde van der Wal op:

- 06-43 37 88 14

- hiddevanderwal@ijsselvliet.nl

Aanmelden
Nadat jij je hebt aangemeld, ontvang je nadere informatie via de e-mail.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.