Nive Controllerscongres 2022
Event
Peter van Herk

Nive Controllerscongres 2022


Verantwoord in business, duurzaam in Finance

Het congres staat in het teken van een duurzame toekomst. Toonaangevende sprekers als Mathijs Bouman (milieu econoom), Guido Dubbeld (oud CFO Eneco) en Paul Polman (oud CEO Unilever) presenteren hun visie en ervaringen op het gebied van duurzame economie, ethisch handelen, nieuwe technologie, de ecologische footprint en het (mee)bewegen van mensen in veranderende organisaties. Complexe thema’s waarin de financial een rol van betekenis kan spelen. Ontmoet relaties in het controllerscafé, sluit af met een knallend optreden van Op Sterk Water en ontvang 5 PE-punten!

Ledenkorting

Wij mogen je als lid van de CFO Groep en daarmee partner van NIVE opleidingen een korting t.w.v. €50,- op de toegangsprijs bieden. Je betaalt dan slechts €295,- i.p.v. €345,-. Schrijf je in voor dit event en ontvang via de e-mail de kortingscode.

Sprekers en programma

Toonaangevende sprekers presenteren hun visie en ervaringen op het gebied van duurzame economie, ethisch handelen, cyberveiligheid, technologie en verandertrajecten. Thema’s waarin jij als financial een verschil kunt maken! Daarnaast zijn er verschillende keuzesessies en een discussieprogramma over actuele onderwerpen waarvoor jij je kunt inschrijven. Meer weten? Bekijk het programma en de sprekers op controllerscongres.nl.


Praktische informatie

  • Datum: 12 oktober 2022
  • Locatie: InnStyle, Herenweg 55, Maarssen
  • Ticketprijs met korting: € 295,-

Wil jij als financieel manager geïnspireerd worden om verantwoord en duurzaam te handelen, in je eigen werk én in je positie om verandering te bekrachtigen? Meld je dan snel aan voor de kortingscode. Schrijf je vervolgens met korting in voor hét NIVE Controllerscongres en ontdek in één dag hoe jij een rol van betekenis kunt spelen.

Aanmelden
Nadat jij je hebt aangemeld, ontvang je nadere informatie via de e-mail.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.