CFO Groep Nederland - Kennisdeling

Verslag Controllership met Impact, 17 mei 2022Verslag Inspirerend & Coachend Leiderschap, 10 november 2022

CFO Kennisdeling

CFO Groep Nederland is hét platform in Nederland voor kennisdeling en actuele en praktijkgerichte informatievoorziening voor CFO’s.

We publiceren blogs, nieuwsbrieven en whitepapers. Daarnaast berichten we meerdere keren per week over actualiteiten om de aangesloten CFO’s tijdig, juist en volledig te informeren.

Samen met onze partners schrijven we blogs over de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld, zoals digitale transformatie, innovatie, dashboarding, robotisering, BI, data analyse & process mining en veranderende wet- en regelgeving in Finance & Control met betrekking tot duurzaamheid.

Periodiek gaan wij aan tafel met een lid van CFO Groep Nederland voor een persoonlijk interview over de CFO en de rol van de CFO in de organisatie waarvoor hij of zij werkzaam is. Over wat de CFO drijft in het leven, over persoonlijke interesses en ontwikkeling en over actualiteiten in de (financiële) wereld. We sluiten het gesprek altijd af met een vraag voor de volgende CFO. Het CFO interview wordt gepubliceerd in de community CFO Groep Nederland en via de website en digitale nieuwsbrieven van HighQ en onze partner Executive Finance.

Wil je up-to-date blijven over de ontwikkelingen in de financiële wereld? Lees dan onze CFO Blogs.
CFO - Blogs

Wilt u up-to-date blijven over de ontwikkelingen in de financiële wereld? Weten waar andere CFO’s zich mee bezighouden? Lees het in onze blogs.

Lees meer
Soms willen we graag meer vertellen over een ontwikkeling in de financiële markt of over een specifiek Finance of BI product. Dat doen we in onze CFO whitepapers. Leesvoer voor aan tafel.
CFO - Whitepapers

Soms willen we graag meer vertellen over een ontwikkeling in de markt of over een specifiek product. Dat doen we in onze whitepapers. Leesvoer voor aan tafel.

Lees meer
CFO Groep Nederland gaat aan tafel met CFO's over hun ervaringen als financieel eindverantwoordelijke en hun visie op de wereld van finance. Lees meer over andere CFO's of vertel zelf!
CFO -Interviews

HighQ gaat aan tafel met CFO's over hun werk als financieel eindverantwoordelijke en hun organisatie. Lees meer over de visie van CFO's op de financiële wereld.

Lees meer
Meer informatie?

Wilt u zich aansluiten bij deze community? Meld u dan aan als lid van CFO Groep Nederland via LinkedIn. Wilt u meer weten over onze community of persoonlijk kennismaken met een van de facilitators, neem dan contact met ons op.