CFO Groep Nederland -
Executive Services

Executive Services

Executive Search & Executive Coaching

Executive Search

HighQ en haar partner Employment Services bieden de leden van CFO Groep Nederland diensten aan op gebied van executive search voor tijdelijke en permanente vacatures voor de fulltime CFO, de parttime CFO, de interim CFO of de CFO voor één dag.

CFO Groep Nederland ontzorgt zo ook de CEO die wordt geconfronteerd met het vertrek of het tijdelijk uitvallen van de CFO, middels het aanbieden van een passende interim CFO ter overbrugging van de structurele invulling van de ontstane vacature en/of met de zoektocht naar een nieuwe passende CFO.

HighQ biedt vanzelfsprekend ook zelf haar diensten aan de leden van de CFO Groep Nederland aan om hen te ondersteunen bij het optimaliseren van processen en informatievoorziening en bij het werven, selecteren, trainen en coachen van finance personeel. Meer informatie hierover kunt u lezen op de website van HighQ. Hier vindt u ook onze beschikbare financials en consultants.

Meer informatie over executive search?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van executive search voor uw organisatie? Neem dan contact op met een van de facilitators van CFO Groep Nederland via 0348-460411.

Executive Coaching

CFO Groep Nederland ondersteunt haar leden in hun verdere persoonlijke ontwikkeling door hen te verbinden met ervaren executive coaches in ons netwerk. CFO coaching wordt steeds vaker ingezet om invulling te geven aan de wens voor ontwikkeling van zowel de CFO als de organisatie.

Wij bieden een selectie aan executive coaches die de CFO begeleiden in hun ontwikkeling tot een betrouwbare en strategische business partner in de boardroom. En tot een zwaargewicht in het communiceren met en het verantwoording afleggen aan de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen en externe stakeholders.

De executive coaches hebben jarenlange ervaring binnen het MKB en corporate organisaties. Wij brengen u graag in contact met de coach die het beste bij u of uw specifieke ontwikkelwens past.

Meer informatie over executive coaching?

Wilt u zich laten adviseren over executive coaching of in contact komen met een executive coach voor een volgende stap in uw persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact op met een van de facilitators van CFO Groep Nederland via 0348-460411.

Meer informatie of advies?

Wilt u zich aansluiten bij deze community? Meld u dan aan als lid van CFO Groep Nederland via LinkedIn. Wilt u meer weten over onze community of persoonlijk kennismaken met een van de facilitators, neem dan contact met ons op.